Alinierea Planetelor in pescuitul crapului…

Faptul ca lacul Zajarki dinCroatia detine crapi mari, nu mai este demult un secret. Dar sa pui pe saltea,in decurs de o saptamana, 30 de crapi mai mari de 20 kg, parca nu se intampla foarte des!

De asta am avut parte, impreuna cu colegul meu Dani Suciu, in luna septembrie 2015. Nu vreau sa plictisesc cu povesti infloritoare, ci doar sa ma rezum la lucrurile concrete. Am pescuit pe doua paturi de nada, cu sase lansete in total, iar pe parcursul noptii pescuiam mai putin sau deloc (erau mai mult decat suficiente trasaturile pe care le aveam pe timpul zilei). Am  folosit aproximativ 110-120 kg de nada, din care 10 kg au fost pelete, plus cam 15 kg porumb. In amestecul de nadire, pe langa bile, am mai adaugat si “capete deproductie”, adica cea ce ramane in pistol dupa rulare, peste care stropeam cu aditiv “Mister Dudi”. La carlig, boiliesuri “Mister Dudi”, iar in amestecul de nadire “Mister Dudi”, “Mister Red” si “Forest Squid”. Nadirea am facut-o din spomb sau cobra, acesul cu barca fiind interzis.

Vedetele partidei au fost crapii mai mari de 30 kg (30.72 si 31.80), plus unul la pragul de 30 kg (29.76 kg),sau o superba “oglinda spaniola” de 26.9 kg. Crapi de 25-26 kg am avut vreo 5-6bucati, plus cei pana in 20 kg, iar intre 19-20 kg, 8-9 bucati.

30.72 kg

31.80 kg

29.76 kg

Am avut parte de tot felul de „musafiri” pe parcursul pescuituluiAmestecul de nadire

„Resturile” 🙂 – sau „capete de productie”

Forfacul folosit a fost in genul acesta

Nadirea cu spombul a fost de baza


Driluri duble au fost suficiente


La un moment dat, eram in dril cu 4 pesti, din care unul a avut 30+
 

Cam aste se intampla cand „se aliniaza planetele” si ai toate conditiile pentru a avea parte de partida vietii !

Dudi Bait, cand rezultatele vorbesc…

By Ciprian Dudila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *