Transport si Livrare

 

Comenzile cu valoare mai mare de 200 lei, beneficiaza de transport gratuit in reteaua „Nemo Express”

Comenzile cu valoare mai mica de 200 lei, au taxa unica de transport (18 lei) ORIUNDE IN ROMANIA.

In Cluj-Napoca produsele se livreaza fie prin curier, fie prin personal propriu.

Comanda dvs. va fi expediata in maxim 24-48 ore de la momentul receptionarii, prin curier rapid sau personal propriu (in Cluj-Napoca). Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore, in functie de localitatea de destinatie.

Livrarea se va face la adresa solicitata de client, pe cat posibil in intervalul orar solicitat.

In cazul in care, din motive de „confidentialitate fata de sotii”, clientul doreste sa ridice personal pachetul din statia firmei de curierat sau de la sediul din Cluj-Napoca, se poate solicita acest lucru in comanda.

In Cluj-Napoca, comenzile pot fi ridicate si de la sediul firmei noastre, dupa urmatoarea procedura: se plaseaza comanda, se solicita ridicarea de la sediu in comanda la observatii, Dudi Bait confirma diponibilitatea ridicarii comenzii.

Pentru mai multe informatii puteti suna la 004 0728 616 043

Dupa confirmarea expedierii comenzii, in ziua in care comanda ar fi trebuit sa fie livrata, clientii pot suna in statiile firmei de curierat pentru a verifica diponibilitatea livrarii sau pentru a propune un interval orar, cu specificarea AWB-ului confirmat de Dudi Bait la momentul expedierii comenzii.

Dudi Bait nu lucreaza cu Posta Romana.

ATENTIE: La receptionarea coletului de la curieri, verificati integritatea produselor si a ambalajului. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat, care va fi inlocuit gratuit de Dudi Bait. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare.