10 YEARS EXPERIENCE

Anul 2020. Sper sa fie 20+20, sa prind un crap de 40 kg 🙂
Asta ramane de vazut, cert este ca e anul in care Dudi Bait implineste (oficial) 10 ani.
Multumesc pescarilor datorita carora a fost posibil acest lucru!
Nu as putea zice ca a fost usor, nici acum nu este. Dar cand faci un lucru din pasiune, parca mai usor treci peste toate greutatile ivite.
Intr-o camera, dintr-un apartament de 30 metri patrati (care trebuia sa-mi serveasca si ca locuinta) s-au pus bazele Dudi Bait. Apoi am mai avut la dispozitie o pivnita unde faceam mixurile. Nu aveam utilaje, nu aveam oameni angajati, nu aveam bani…Dar aveam o dragoste puternica pentru tot ce insemna pescuitul si alimentatia crapului. Pe langa asta, mai aveam si un coleg de echipa care m-a sfatuit si ajutat in toate privintele (cine nu are batrani…Multumesc Robitu Dorin !). Am visat si am avut incredere ca se poate face o nada care sa prinda crap, in orice situatie si poate, putin mai mult decat altele. Nu banii fac asta. Nici utilajele, nici priceperea in vanzari, nici marketingul. Pasiune, cunostiinte, mult studiu, documentare, extrem de multa practica si teste, mult timp din viata alocat. Poate toate astea au fost mai importante.
Ulterior viata mi-a facut cel mai frumos cadou: pe Sofia. Frumos cadou, dar mi-a incurcat planurile: nu se mai putea face productie (oricat de mic era nivelul de atunci) cu un copil mic in casa. Bine ca mai exista prieteni, care iti ofera ajutorul cand ai mai mare nevoie (multumesc Andi !). Intr-o casa veche, dar nemaipomenit de potrivita la momentul respectiv, a crescut, incet, Dudi Bait.
In prezent, reusim sa producem zeci de tone de nada, avem distributie in multe tari din Europa, magazine partenere, fieldtesteri, consultanti in diferite domenii, utilaje, automatizari, zeci de paleti de materie prima, tone de lichide si sute de metri patrati spatiu de lucru…Nu le mai pot controla pe toate singur (oricat de mult incerc)! Dar am echipa pe care ma pot baza (multumesc dragi colegi !)
Nu stim ce ne rezerva viitorul. Multe s-au schimbat in acesti 10 ani. Retetele nadelor insa, odata ce au trecut testele si au intrat in productia de masa, nu au suferit modificari, chair daca volumul mare de materie prima si automatizarea productiei, au pus unele mici impedimente.
In tot acest timp, cu nada Dudi Bait, s-au prins sute de milioane de crapi, capturi capitale, recorduri, incepand din Romania, pana in America. S-a castigat de 2 ori campionatul mondial si s-au obtinut podiumuri in concursuri, indiferent de locatia pe care s-au desfasurat.
Toate astea, ne da incredere sa continuam. Nu producem nade minune (nu am gasit reteta 🙂 ) , sunt atatia alti factori, care pe langa nada, influenteaza pescuitul sau comportamentul crapilor. Putem insa sa ne angajam ca vom oferi, in continuare, o nada de calitate, care va ajuta pescarul sa obtina cele mai bune rezultate.