Top Ten Potaissa 2018

Ca un ardelean ce sunt, îmi găsesc mai greu și mai târziu cuvintele… Încep prin ai felicita pe cei implicați în organizare, au făcut treabă bună, ca de obicei. De asemenea balta Sacosu Turcesc merită apreciată, are o densitate bună de pește și promite a fi printre pistele importante din țară. Chiar dacă mai e un pic de lucru la amenajare. Despre echipele Dudi Bait, nu cred că sunt multe de spus. După cum e și .

Dudi Bait, World Carpfishing Winner

Nada Dudi Bait a castigat Campionatul Mondial de Pescuit la Crap !!! In luna octombrie a anului 2017, a avut loc in Ungaria, pe lacul de la Deseda, Campionatul Mondial de Pescuit la Crap. La statul acestuia, s-au inscris 26 de natiuni, cu cate 3 echipe fiecare. Dupa 72 ore de pescuit intens, reprezentativa Ucrainei reuseste sa castige competitia, ajutata si de nada Dudi Bait. Pentru Dudi Bait, nu a fost singurul rezultat bun .

Dudi Bait va multumeste !

  Numeroasele podiumuri castigate in competitii, cat si nenumaratii crapi mari capturati, au facut ca produsele Dudi Bait sa fie tot mai apreciate in randul pescarilor. Pentru increderea acordata, va multumim !!!   Bine ati venit in atelierul nostru de productie !         Uneori , ne este greu si noua sa facem fata fluxului mare de cereri, dar ne straduim din rasputeri. Pana la urma, suntem doar o “mana” de oameni .

5 crapi over 30 kg

Cati crapi cu greutate mai mare de 30 kg s-au capturat cu produse Dudi Bait? Nu stiu exact, dar sunt deja de ordinul zecilor . Cea ce stiu exact, este ca eu, Ciprian Dudila, am reusit sa scot pe mal 5 exemplare over 30 kg (pana acum 🙂 ).               Sansa (sau sa zic nesansa? 🙂) a facut sa asist la drilurile colegilor mei de echipa din partidele .

Alinierea Planetelor in pescuitul crapului…

Faptul ca lacul Zajarki dinCroatia detine crapi mari, nu mai este demult un secret. Dar sa pui pe saltea,in decurs de o saptamana, 30 de crapi mai mari de 20 kg, parca nu se intampla foarte des! De asta am avut parte, impreuna cu colegul meu Dani Suciu, in luna septembrie 2015. Nu vreau sa plictisesc cu povesti infloritoare, ci doar sa ma rezum la lucrurile concrete. Am pescuit pe doua paturi de nada, .

La pescuit pe malul lacului Cetariu

Luni la pranz ajung pe malul lacului Cetariu, pe standul 1. Pentru inceput incerc sa pescuiesc un platou la 70-80 de metri, insa fara rezultate. La ora 20 mut betele la baliza pusa de administratia lacului, situate la peste 100 de metri, la aproximativ 30-40 de metri de dig. Nadesc 2 kilograme de bile tari Mr. Red si un kilogram de amestec solubile, compus din aprox 90% mr. red, cateva forest squid si mister .

Prima-Vara Dudi Bait

Prima-Vara Dudi Bait
Am inceput sezonul de pescuit cu cateva partide la Harsany, in connditii de vreme extrema, dar si cu capturi gigantice.Tot atunci boiliesurile “Forest Squid”, au facut minuni, prinzand foarte multi pesti, printre care si exemplare de 18-19 kg, la temperaturi cu mult sub 0 grade. Dani Suciu si 23.6 kg, Harsany A urmat la sfarsitul lunii aprilie primul concurs pentru echipa Dudi Bait (Dudila – Robitu). Desfasurata la Szeki Ungaria, competitie gigant, cu 60 .

Cand rezultatele vorbesc…

Dupǎ o primǎvarǎ-vara plinǎ de activitǎţi pescǎreşti,a venit şi rândul toamnei sǎ-şi arate roadele.Aş vrea sǎ încep mai întâi cu “eşecurile”…dacǎ pot fi numite astfel.Am participat alǎturi de colegul Robitu şi de juniorul Marton Robert, la Cupa Internaţionala Maconka. Nu am mai pescuit aici de câţiva ani, balta era schimbatǎ, însǎ aici am avut în trecut douǎ rezultate bune, când am reuşit sǎ câştigǎm locul 1 general, iar cu alt prilej, am câştigat sectorul.Ştiam .