„Winter is Magic””…Waiting for Santa Claus!

„Winter is Magic””…Waiting for Santa Claus! Am o familie înțelegătoare (mulțumesc Alina Dudilã și Sofia), un coleg priceput la toate (cloțobău Adrian Ciungan) și o nadă de calitate https://www.dudi-bait.ro/shop/ Datorită lor, mă pot bucura, în 19 decembrie, de pescuit și de asemenea capturi. Primim colindători Am dat spomburi din toate pozițiile… Winter is magic Mai presus de cuvinte…

Top Ten Potaissa 2019, concurs doar pe boilies, la pește mare!

Top Ten Potaissa, concurs doar pe boilies, la pește mare. Ne convine, Drept dovadă și rezultatul! Dacă în 2018, competiția peștilor mari Top Ten Potaissa a fost câștigată de echipa Dudi Bait 2 (Suciu Daniel,Nechiti Adi, Radu Vasies) si tot odata recordul lacului Sacosu Turcesc capturat intr-o competitie oficiala 25,12KG In anul 2019, competitia pestilor mari Top Ten Potaisa fost castigata de echipa Dudi Bait 1(Ciprian Dudila,Robitu Dorin,Ciungan Adrian) Am pastrat trofeul „în familie!

Zajarki Lake 2019

Cateodata stau si ma gandesc de ce imi place pescuitul…de ce nu pot renunta? De ce imi place sa stau zile, saptamani,uneori chiar mai mult, pe malul unui lac, in ploaie si in vant sau ninsoare… Pana voi gasi raspunsul am sa incerc, pe scurt, sa va relatez cea mai recenta ‘poveste pescareasca’…si cand spun poveste nu ma refer la povesti infloritoare…ci la ceva decupat dintr’o poveste. Acum doua saptamani, impreuna cu colegii mei, .

Top Ten Potaissa 2018

Ca un ardelean ce sunt, îmi găsesc mai greu și mai târziu cuvintele… Încep prin ai felicita pe cei implicați în organizare, au făcut treabă bună, ca de obicei. De asemenea balta Sacosu Turcesc merită apreciată, are o densitate bună de pește și promite a fi printre pistele importante din țară. Chiar dacă mai e un pic de lucru la amenajare. Despre echipele Dudi Bait, nu cred că sunt multe de spus. După cum e și .

Dudi Bait, World Carpfishing Winner

Dudi Bait, World Carpfishing Winner
Nada Dudi Bait a castigat Campionatul Mondial de Pescuit la Crap !!! In luna octombrie a anului 2017, a avut loc in Ungaria, pe lacul de la Deseda, Campionatul Mondial de Pescuit la Crap. La statul acestuia, s-au inscris 26 de natiuni, cu cate 3 echipe fiecare. Dupa 72 ore de pescuit intens, reprezentativa Ucrainei reuseste sa castige competitia, ajutata si de nada Dudi Bait. Pentru Dudi Bait, nu a fost singurul rezultat bun .

Dudi Bait va multumeste !

Dudi Bait va multumeste !
Numeroasele podiumuri castigate in competitii, cat si nenumaratii crapi mari capturati, au facut ca produsele Dudi Bait sa fie tot mai apreciate in randul pescarilor. Pentru increderea acordata, va multumim !!! Bine ati venit in atelierul nostru de productie ! Uneori , ne este greu si noua sa facem fata fluxului mare de cereri, dar ne straduim din rasputeri. Pana la urma, suntem doar o “mana” de oameni (harnici, ce-i drept 🙂 ), care .

5 crapi over 30 kg

5 crapi over 30 kg
Cati crapi cu greutate mai mare de 30 kg s-au capturat cu produse Dudi Bait? Nu stiu exact, dar sunt deja de ordinul zecilor . Cea ce stiu exact, este ca eu, Ciprian Dudila, am reusit sa scot pe mal 5 exemplare over 30 kg pana acum 🙂 Sansa (sau sa zic nesansa? 🙂 ) a facut sa asist la drilurile colegilor mei de echipa din partidele respective, cu alti 2 over 30 kg. .